Brød, Fermentering og konservering, Undervisningsforløb og anden inspiration
Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Brød, Surdej, Undervisningsforløb og anden inspiration
Månedsopgave – Hvad er en
Hvad ved du om surdejens verden? Det er jo et ualmindeligt bredt spørgsmål – og
Fermentering og konservering
Fermentering
Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt
Brød, Fermentering og konservering, Opskrifter madkundskab
Surdejsboller
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har
Brød, Fermentering og konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Surdejspandekager
En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen. Det kan
Brød, Faglig læsning og anden madnørderi, Fermentering og konservering, Konservering, Surdej, Undervisningsforløb og anden inspiration
Surdejsforløb
Siden indeholder affiliates. Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i
Faglig læsning, Faglig læsning og anden madnørderi, Konservering, Undervisningsforløb og anden inspiration
Betydningskort
Betydningskort (fil til fri afbenyttelse). Arbejdet med betydningskort kan både være et omfattende eller et hurtigt