Fermentering og konservering

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

Fermentering

  • 0 / 5

Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt

, , ,

Tørrede tomater i olie

  • 0 / 5

Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg

, , , ,

Jordbærsyltetøj

  • 0 / 5

Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer

, , , ,

Hjemmelavet ketchup

  • 0 / 5

Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når

, , , , , , ,

Peanutbutter sandwich

  • 0 / 5

Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende

, , , ,

Semidried tomater

  • 0 / 5

Tænk at noget så lækkert kan være så nemt – og så billigt. Oplever du,

, , , ,

Syltede chilier

  • 0 / 5

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at

, , , , , ,

Syltet rødløg

  • 0 / 5

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har

, , , , , ,

Æblechutney

  • 0 / 5

Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies.