Fermentering og konservering

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

Fermentering

  • 0 / 5

Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt

, , ,

Tørrede tomater i olie

  • 0 / 5

Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg

, , , ,

Hjemmelavet ketchup

  • 0 / 5

Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når

, , , ,

Jordbærsyltetøj

  • 0 / 5

Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer

, , , , , , ,

Peanutbutter sandwich

  • 0 / 5

Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende

, , , ,

Semidried tomater

  • 0 / 5

Tænk at noget så lækkert kan være så nemt – og så billigt. Oplever du,

, , , ,

Syltede chilier

  • 0 / 5

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at

, , , , , ,

Syltet rødløg

  • 0 / 5

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har

, ,

Surdejsboller

  • 0 / 5

Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har

X