Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Grøntsager, Hovedretter, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Chili sin carne
Ej, det er en god chili con carne, mor og far! Du holder din mund,
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Hovedretter, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter madkundskab, Salater
Kylling i kikærter – en
Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret
Faglig læsning, Fødevarebevidsthed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Fødevarebevidsthed & Ukraine
Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som
Faglig læsning og anden madnørderi, Fødevarebevidsthed, Kyllingekød
Kylle-Rylles død…
Hvilken del af kyllingen kan du egentlig bedst lide? I denne artikel skal vi se
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Smoothie
En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,
Fødevarebevidsthed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Hvad er der i køleskabet?
Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Dette er en opgave, som jeg anvender i
Bæredygtighed, Faglig læsning og anden madnørderi, Fødevarebevidsthed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Bæredygtighed
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor