Bæredygtighed, Dansk madkultur, Fisk, Fødevarebevidsthed, Nordisk
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Bæredygtighed, Dansk madkultur, Fisk, Fødevarebevidsthed, Nordisk
Hvilling med grønkål og brunet
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Bæredygtighed, Dansk madkultur, Fisk, Fødevarebevidsthed, Nordisk
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Bæredygtighed, Fisk, Nordisk, Saucer
Dampede muslinger i cremet sauce
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Bæredygtighed, Fisk, Opskrifter madkundskab
Nordisk inspireret cremet bygotto
I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,
Bæredygtighed, Mad og Sundhed, Tapas, Tilbehør
Nordisk inspireret basilikumpesto
Skolehaven bugner af basilikum! Et par basilikumplanter her og der… Jeg smider altid resterne i
Faglig læsning
Ny nordisk mad
Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender