Dansk madkultur, Kyllingekød, Undervisningsforløb og anden inspiration
Hele kræet! Kyllingen
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i
Madpakken, Undervisningsforløb og anden inspiration
Guide til bowl
Hvad skal vi have fokus på, når vi skal sammensætte en bowl? Det skal vi
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Hovedretter, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter madkundskab, Salater
Kylling i kikærter – en
Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret
Bæredygtighed, Grøntsager, Hverdagsmad, Madpakken, Opskrifter madkundskab, Snacks, Tilbehør
Kålvafler
Vafler til aftensmad? Selvfølgelig skat! Børnene var nemme at overtale til vafler til aftensmad. Nok
Bæredygtighed, Brød, Madpakken, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pestosnegle
Madpakketemaet fortsætter, og her følger en lille en til samling af små mellemmåltidssnacks. Den her
Æg, Madpakken, Opskrifter madkundskab
Æggesalat til madpakken – nem
Hvad kalder man et kriminelt æg? Far-joke incoming! “Hårdkogt”… tsk tsk tsk… Det er altid
Faglig læsning og anden madnørderi
En god madpakke
Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når
Undervisningsforløb og anden inspiration
Madpakkeforløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du