Dressing, Fransk madkultur og Bistro, Måltider & Madkultur, Saucer, Tapas, Tilbehør
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Fransk madkultur og Bistro, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Molekylær gastronomi, Tilbehør
Rødbedeskum
Opskriften indeholder affiliates. Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv
Molekylær gastronomi
Skum & espumas
I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at
Faglig læsning og anden madnørderi
Emulsion
https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en
Faglig læsning og anden madnørderi, Undervisningsforløb og anden inspiration
Æg
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Dessert, Molekylær gastronomi
Creme Anglaise med kaffeskum
Opskriften indeholder affiliates Creme Anglaise er generelt en god intro til at lære at