Kyllingekød, Madmæssig mangfoldighed
En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
Kyllingekød, Madmæssig mangfoldighed
En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
Faglig læsning og anden madnørderi, Mad og Sundhed, Madmæssig mangfoldighed
Fordøjelsen af mad
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser
Undervisningsforløb og anden inspiration
Sundhedsforløb 6. klasse – intro
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Faglig læsning og anden madnørderi
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Faglig læsning og anden madnørderi
Energien i vores mad
Din krop bliver tit sammenlignet med en motor. Og det er ikke uden grund. For
madkundskabsomprovefag, Undervisningsforløb og anden inspiration
Sundhedsforløb 7. klasse – Mad
Indhold Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan
Undervisningsforløb og anden inspiration
Opgaver til Super Size Me
Som afrunding på et forløb om sundhed i 6. klasse, hvor eleverne introduceres til energi,