Faglig læsning og anden madnørderi
Mikroovnens mangfoldighed
Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk
Faglig læsning og anden madnørderi, Vegetar
Vegetar
Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og
Faglig læsning
Risottokornet
Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær
Faglig læsning og anden madnørderi
Videnskaben bag en god pizza
Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til
Faglig læsning
Varmeoverførelse – madens tilberedning
Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der
Faglig læsning, Okse- og kalvekød
Oksekød
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med
Faglig læsning og anden madnørderi
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Faglig læsning og anden madnørderi, Is
Ismaskinen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til
Faglig læsning og anden madnørderi
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de