Faglig læsning og anden madnørderi

Mikroovnens mangfoldighed

  • 0 / 5

Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk

,

Vegetar

  • 0 / 5

Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og

Risottokornet

  • 0 / 5

Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær

Smagssansen

  • 0 / 5

Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1

Videnskaben bag en god pizza

  • 0 / 5

Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til

Varmeoverførelse – madens tilberedning

  • 0 / 5

Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der

,

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med

Fedt – Mættet og umættet

  • 0 / 5

En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan

,

Ismaskinen

  • 0 / 5

Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de