En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
Dæk dig bord!
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores
Glutenallergi
I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se
Laktoseintolerant
Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi
Det sønderjyske kaffebord
Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for
Gastrofysik – Videnskaben i mad
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Vitaminer & mineraler
I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder
Ovnen
Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en