Faglig læsning og anden madnørderi

,

En klassisk lørdagskylling til blød

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift

,

En klassisk lørdagskylling til blød

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift

,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores

Glutenallergi

  • 0 / 5

I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se

Laktoseintolerant

  • 0 / 5

Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi

,

Det sønderjyske kaffebord

  • 0 / 5

Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for

Islam & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem religion og mad. Det gør vi

,

Gastrofysik – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Vitaminer & mineraler

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en