Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi
Agar agar
E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende
Molekylær gastronomi, Snacks
Perler med agar agar
Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i
Molekylær gastronomi, Salater
Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Dessert, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Panna cotta med broken jordbærgele
Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta
Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi
Hydrokolloider
I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan
Molekylær gastronomi, Tilbehør
Agar agar ærten
Opskriften indeholder affiliates Agar agar ærten er en ærtepuré, som tilsættes noget agar agar.