Madlavning, Undervisningsforløb og anden inspiration
Månedsopgave – Videnskaben i mad
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i
Æg, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Madlavning, Måltider & Madkultur
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde
Undervisningsforløb og anden inspiration
Månedsopgave – Køkkenredskaberne & videnskaben
Man skal aldrig gå ned på udstyr i et køkken! Sådan kan det lyde, når
Dessert
Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi
Gellan
Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.
Faglig læsning og anden madnørderi
Viskositet
I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med
Faglig læsning og anden madnørderi, Undervisningsforløb og anden inspiration
Gastrofysik – Videnskaben i mad
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Faglig læsning
Varmeoverførelse – madens tilberedning
Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der