Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.
Koldskål
Vi har allerede haft et par varme dage i dette år – og forhåbentlig er
Jordbærtrifli
Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her
Frugtsalat – Bare lidt anderledes
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Den du ved nok…
Bradepandekage til gymnastikopvisning i SGIF. Man skal selvfølgelig altid smage på maden, inden den serveres
Drømmekage fra Svennern´
Pavlovs hunde har ikke levet forgæves… En gang i mellem skal eleverne belønnes for godt
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Vanilje milkshake
Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den