Vanilje

Creme Brûlée

  • 0 / 5

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691!   Fransk for

, , ,

Vaniljegelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , , , ,

Koldskål

  • 0 / 5

Vi har allerede haft et par varme dage i dette år – og forhåbentlig er

, , ,

Jordbærtrifli

  • 0 / 5

Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her

, , ,

Frugtsalat – Bare lidt anderledes

  • 0 / 5

Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det

, ,

Den du ved nok…

  • 0 / 5

Bradepandekage til gymnastikopvisning i SGIF. Man skal selvfølgelig altid smage på maden, inden den serveres

, , ,

Drømmekage fra Svennern´

  • 0 / 5

Pavlovs hunde har ikke levet forgæves… En gang i mellem skal eleverne belønnes for godt

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

, , ,

Vanilje milkshake

  • 0 / 5

Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den