Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Månedsopgave – Videnskaben i mad
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i
Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Smagseksperimenter
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af
Hele kræet! Kyllingen
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i
Hjemmelavet vs. Færdiglavet
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal
Dysfagi forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Månedsopgave – Udvikling opskrifter og
I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på
Månedsopgave – Vegetar
I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad. Denne opgave
Game plan madkundskabsafslutning – en
Skoleåret lakker lige så stille mod enden. Et specielt skoleår med mange corona-relateret prøvelser. Og