Undervisningsforløb og anden inspiration
Den konserveret hotdogs (hygiejne 7.
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Faglig læsning, Fermentering og konservering, Konservering
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Fermentering og konservering, Morgenmad, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Tørrede tomater i olie
Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg
Dansk madkultur, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Faglig læsning og anden madnørderi
Rødbeden der blev syltet…
Chenopodiaceae, prøv lige at name-droppe det ord! Fedt ord. Vi kan også bare sige salturtfamilien. En
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter madkundskab
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har