Undervisningsforløb og anden inspiration
Den konserveret hotdogs (hygiejne 7.
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Faglig læsning, Fermentering og konservering, Konservering
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Fermentering og konservering, Morgenmad, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Tørrede tomater i olie
Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg
Dansk madkultur, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Faglig læsning og anden madnørderi
Rødbeden der blev syltet…
Chenopodiaceae, prøv lige at name-droppe det ord! Fedt ord. Vi kan også bare sige salturtfamilien. En
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter madkundskab
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at