Diabetes & mad
I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,
Karamellisering
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse
Mazarin
En undervurderet klassiker! Som al for tit sættes i samme bås som roulader og citronmåner fra
Italiensk marengs med kiks og
Du kan anvende italiensk til mange forskellige ting i det søde køkken. Det lade sig
Skumfiduser
Hvilken kategori skal vi egentlig komme skumfidus i? Gratværk? Slik? Det tænker jeg. Det er
Dejforløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Sukker Level 2 – Mulighederne
Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med
Sukker – Level 1
Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt
Gastrofysik – Videnskaben i mad
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du