Sukker

Diabetes & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,

Karamellisering

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse

,

Mazarin

  • 0 / 5

En undervurderet klassiker! Som al for tit sættes i samme bås som roulader og citronmåner fra

,

Italiensk marengs med kiks og

  • 0 / 5

Du kan anvende italiensk til mange forskellige ting i det søde køkken. Det lade sig

, ,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2),

Skumfiduser

  • 0 / 5

Hvilken kategori skal vi egentlig komme skumfidus i? Gratværk? Slik?  Det tænker jeg. Det er

, ,

Dejforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Sukker Level 2 – Mulighederne

  • 0 / 5

Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med

Sukker – Level 1

  • 0 / 5

Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt

,

Gastrofysik – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du