Undervisningsforløb og anden inspiration
Køkkenredskaber & videnskaben bag
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Bæredygtighed, Grøntsager, Tapas, Tilbehør, Vegetar
3 x gulerod
Vi møder ind tidlig morgen, da vi skal have smidt nogle gulerødder i en sous
Molekylær gastronomi, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller
Molekylær gastronomi, Opskrifter madkundskab, Saucer, Sous Vide, Tilbehør
Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Hovedretter, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide, Tilbehør
Bøf, nemme grøntsager, sous vide
Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb
Hovedretter, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,
Fisk, Molekylær gastronomi, Sous Vide
Torsk sous vide – og
Opskriften indeholder affiliates En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har
Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi, Sous Vide
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse