Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Kokosmakrone
Eller kokosmakroner… Denne opskrift er en del af mine 6. årgangs arbejde med det sønderjyske
Finskbrøø
Eller finskbrød. Men den sønderjyske udtale og stavemåde har bare sin charme. Denne opskrift er
Havregrynskach
Faktisk den første kage jeg fik i Thy hos svigermekanikken. Meeeen de har også boet
Ka(n)tøffelkaach
Eller kartoffelkage… Vi arbejder med det sønderjyske kaffebord. Og her kan Ka(n)tøffelkaach være en af mange
Galopkringle
En af de mange kage til det sønderjyske kaffebord – og én af de hurtige.
Kanelkrans
Kanelkrans kunne være én af mange kager på et sønderjysk kaffebord. Meeen det kunne også
Det sønderjyske kaffebord
Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for
Bedstemors lynboller
Der er altid boller til kaffen, når vi besøger bedstemor i Thy. Og du får
Hindbærsnitter
Naya overhørte mor og far nævne ordet “hindbærsnitter”. Så nu skulle far og datter i