Jævning
Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At
Pebersauce
Det er måske bøffen der her er i fokus, men det er saucen lige under,
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Sauce Bordelaise med kantereller
En god Sauce Bordelaise er altid et hit. En af bøffens bedste venner – sammen
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller
Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Svenske kødboller
Skal vi have Ikea-kødboller, far??? Ungerne er af uransagelige grunde vilde med Ikeas kødboller. Men der
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,
Bandit ostesauce
Den her går lige i hjertet! I bogstavligste forstand! Når den står på weekendhygge med