Fisk, Fransk madkultur og Bistro, Madlavning, Saucer
Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Dansk madkultur, Hovedretter, Hverdagsmad, Måltider & Madkultur, Svinekød
Stegt flæsk med persillesauce
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne
Faglig læsning og anden madnørderi
Viskositet
I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med
Hverdagsmad, Opskrifter madkundskab, Svinekød
Boller i karry
En hverdagsklassiker, som bare skal være en del af pensum i madkundskab. En ret, som
Hovedretter, Hverdagsmad, Kyllingekød, Opskrifter
Ualmindelig taknemmelig Majskylling
Eller sommerkylling? Eller tilbud på en god hel kylling? Kald den hvad du vil. Den
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Ost, Pasta, Saucer
Gorgonzola suace
Menuen stod på hjemmelavet ravioli, men det var saucen, der løb med opmærksomheden. Gorgonzolaosten har
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Whiskysauce
Måske verdens mest taknemmelige sauce. Og alligevel køber folk den rask færdig på flaske. Jeg