Sauce

, , ,

Hollandaisesauce

  • 0 / 5

Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

Pickles

  • 0 / 5

Pickles kan være en base til en remoulade, og det er netop det, som jeg

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

, , ,

Barbecuesauce

  • 0 / 5

En god barbecuesauce, som kan anvendes til grillerierne til sommer. Det lade sig være som

, ,

Boller i karry

  • 0 / 5

En hverdagsklassiker, som bare skal være en del af pensum i madkundskab. En ret, som

, , ,

Ualmindelig taknemmelig Majskylling

  • 0 / 5

Eller sommerkylling? Eller tilbud på en god hel kylling? Kald den hvad du vil. Den

, , , , ,

Gorgonzola suace

  • 0 / 5

Menuen stod på hjemmelavet ravioli, men det var saucen, der løb med opmærksomheden. Gorgonzolaosten har

,

Glace

  • 0 / 5

Hvis du godt kan lide sauce, men også er lidt for glad for sauce (læs:

, ,

Whiskysauce

  • 0 / 5

Måske verdens mest taknemmelige sauce. Og alligevel køber folk den rask færdig på flaske. Jeg