Dessert, Is, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.
Dressing, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Thousand Island dressing
Thousand Island dressingen er nok mest kendt for sin plads på rejecocktailen og på tube
Dessert, Kage, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Chokoladefondanter
Fondant au Chocolate. Desserten til de pludselige gæster eller middagen, hvor det skal gå hurtigt
Dessert, Is, Opskrifter
Gelato – Cioccolato
Naya-fisens ynglings is. Jeg har også prøvet at køle iscremen i køleskabet. Plastikfilm overskålen, og
Frokost, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Hjemmelavet mayonnaise
Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den
Bæredygtighed, Dessert, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Frugtsalat – Bare lidt anderledes
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Fransk madkultur og Bistro, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den