Molekylær gastronomi
I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Foam Kit Pro
Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates Arbejder du tit med skum
Hydrokolloider
I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan
Molekylær Eton Mess
Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om
Det molekylære spejlæg
Opskriften indeholder affiliates Vi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi. Her
Flydende kokosgelé
Opskriften indeholder affiliates Det her er måske én af de hurtigste desserter, jeg nogensinde
Creme Anglaise med kaffeskum
Opskriften indeholder affiliates Creme Anglaise er generelt en god intro til at lære at
Carrageenan
Indlægget indeholder affiliates Vi skal arbejde med E 407. Også kaldt Carrageenan. Carrageenan er