Molekylær gastronomi

, , ,

Vanilje milkshake

  • 0 / 5

Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg

,

Tomatsalat på spinatterrine

  • 0 / 5

En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.   I 8. klasse er vi godt i gang med at læse

,

Molekylær gastronomi

  • 0 / 5

I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu

,

Molekylær gastronomi i folkeskolen

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates     Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde

,

Hydrokolloider

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan

,

Molekylær Eton Mess

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes

,

Foam Kit Pro

  • 0 / 5

Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates     Arbejder du tit med skum

, ,

Cremé Bruleé i Mikroovn

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. Nu er turen kommet til flammekasteren! Eller gasbrænderen.

, ,

Dekonstrueret raita

  • 0 / 5

  Opskriften indeholder affiliates.    Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om