Vanilje milkshake
Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg
Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Molekylær gastronomi
I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu
Foam Kit Pro
Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates Arbejder du tit med skum
Hydrokolloider
I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan
Molekylær Eton Mess
Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes
Cremé Bruleé i Mikroovn
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. Nu er turen kommet til flammekasteren! Eller gasbrænderen.
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om