Molekylær gastronomi

,

Xanthan gum

  • 0 / 5

Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

, , ,

Luftig jordskokkesuppe

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliatelinks.  Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig

,

Perler med agar agar

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i

, , , ,

Chicken tikka masala

  • 0 / 5

Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,

, ,

Chokoladekage på 70 sekunder

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken

Skum & espumas

  • 0 / 5

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at

, ,

Rødbedepuré

  • 0 / 5

Opskriften indeholde affiliates   Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.

,

Rødbedeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv

,

Verdens hurtigste trøfler

  • 0 / 5

En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk