Xanthan gum
Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan
Gellan
Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.
Luftig jordskokkesuppe
Indlægget indeholder affiliatelinks. Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig
Perler med agar agar
Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i
Chicken tikka masala
Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,
Chokoladekage på 70 sekunder
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken
Skum & espumas
I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at
Rødbedepuré
Opskriften indeholde affiliates Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.
Rødbedeskum
Opskriften indeholder affiliates. Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk