Dressing, Fransk madkultur og Bistro, Måltider & Madkultur, Saucer, Tapas, Tilbehør
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Konservering, Tilbehør
Hurtig remoulade
Skulle vi gå all in, skulle vi lave vores helt egne pickles. Og det overvejer
Frokost, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Hjemmelavet mayonnaise
Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den
Fisk, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Fiskedag med Kasper Fiskermand
Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller
Faglig læsning og anden madnørderi
Emulsion
https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en