Løg

,

Fransk løgsuppe

  • 0 / 5

Sad for en rum tid siden og læste bogen Madskulinitet af Jonathan Leer. Som en

, ,

Hjemmelavet hotdogs

  • 0 / 5

Næsten da… Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7.

, ,

Pommes Rösti

  • 0 / 5

Kartoflen er en stor del af den dansk madkultur. Derfor synes jeg også det er vigtigt at

, , , , ,

Verdens nemmeste pastaret

  • 0 / 5

Jeg mindes denne ret, som min første selvproduceret ret. Ofte lader man sig jo inspirere

, , ,

Ualmindelig taknemmelig Majskylling

  • 0 / 5

Eller sommerkylling? Eller tilbud på en god hel kylling? Kald den hvad du vil. Den

, ,

Pommes Anna

  • 0 / 5

Historien om Pommes Anna siges at være en ret, der er opkaldt efter en noget kun

, , , , ,

Carbonara

  • 0 / 5

Så er det for alvor ved at være forår, og ungerne begynder at være meget

, , , , , , ,

Kartoffelsuppe

  • 0 / 5

Så troede man lige at vejret var ved at blive mere lovende. Meeeen, nej. Til

, , , , ,

Gorgonzola suace

  • 0 / 5

Menuen stod på hjemmelavet ravioli, men det var saucen, der løb med opmærksomheden. Gorgonzolaosten har

, , , , ,

Rodfrugtssuppe

  • 0 / 5

Så blev det officelt efterår – selv om det jo teknisk set har været efterår