Hovedretter, Indisk madkultur, Kyllingekød, Måltider & Madkultur, Molekylær gastronomi
Chicken tikka masala
Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,
Hverdagsmad, Kyllingekød, Opskrifter madkundskab
Kyllingefrikadeller & mormorråkost
Nem og hurtig hverdags mad, og så er frikadeller i alskens former og varianter bare
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pluk en høne Nordic-style
Planen siger, at vi skal arbejde med kylling. Så lad os da plukke en høne
Hovedretter, Hverdagsmad, Kyllingekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Ris
Winner winner chicken dinner –
“Du, skat. Smut du bare i fitness. Så ordner jeg maden. Hvad skal jeg lave?”
Brød, Hovedretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pitabrød
Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et