Kreativitet

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

Samarbejdspartnere

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates Hvis der er noget, som der er fedt, så er det, når

,

Verdens hurtigste trøfler

  • 0 / 5

En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.   I 8. klasse er vi godt i gang med at læse

,

Molekylær gastronomi i folkeskolen

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates     Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde

,

Molekylær Eton Mess

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes

,

Foam Kit Pro

  • 0 / 5

Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates     Arbejder du tit med skum

,

Hydrokolloider

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan

, ,

Dekonstrueret raita

  • 0 / 5

  Opskriften indeholder affiliates.    Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om

Det molekylære spejlæg

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Vi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi. Her