Anretning
Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne
Samarbejdspartnere
Siden indeholder affiliates Hvis der er noget, som der er fedt, så er det, når
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Molekylær Eton Mess
Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes
Foam Kit Pro
Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates Arbejder du tit med skum
Hydrokolloider
I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om
Det molekylære spejlæg
Opskriften indeholder affiliates Vi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi. Her