Kreativitet

,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores

,

Månedsopgave – Udvikling opskrifter og

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på

, , ,

Luftig jordskokkesuppe

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliatelinks.  Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig

,

Perler med agar agar

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i

, ,

Chokoladekage på 70 sekunder

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken

Madbilleder – Guide til at

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering

,

Masterchef 6. klasse

  • 0 / 5

Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

,

Rødbedeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv

Skum & espumas

  • 0 / 5

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at