Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Kartoffelmos
Kartoflen er en stor del af den dansk madkultur. Derfor synes jeg også det er
Fisk, Hovedretter, Hverdagsmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Chunky Fish N´ chips
Fish N´chips er bare en super måde at lære børn at tilberede og spise fisk.
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Flødekartofler
Kartoflernes konge! I hvert når det kommer til energiindhold. Kartoflen er en stor del af den
Bæredygtighed, Grøntsager, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Supper
Rodfrugtssuppe
Så blev det officelt efterår – selv om det jo teknisk set har været efterår
Bæredygtighed, Grøntsager, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør, Vegetar
Bagte rodfrugter
Hvad har du i din grøntsagsskuffe i køleskabet? Her har du et forslag til oprydning.
Hovedretter, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide, Tilbehør
Bøf, nemme grøntsager, sous vide
Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb
Molekylær gastronomi
Fizz Brændende Kærlighed
Opskriften indeholder affiliates Den molekylære gastronomi må siges at være en del af det
Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Bøf med franske ærter &
Så hopper vi sgu lige over i bistrogenren. Min undervisningsplans overordnede formål er, at eleverne