Faglig læsning og anden madnørderi
Karamellisering
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse
Fransk madkultur og Bistro, Måltider & Madkultur, Opskrifter madkundskab
Cannelés
Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt
Faglig læsning og anden madnørderi
Maillard-reaktioner
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet
Dessert, Molekylær gastronomi
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den
Brød, Morgenmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Arme riddere
Man siger, at Breakfast of champions er havregrød. Champion på engelsk kan b.la. betyde ridder.
Opskrifter, Svinekød, Tilbehør
Baconmarmelade
Oh dear lord! Dette er nok den bedste marmelade ever – til alle mænd –