Karamellisering

Karamellisering

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse

, ,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2),

, ,

Cannelés

  • 0 / 5

Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt

Maillard-reaktioner

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den

, , ,

Arme riddere

  • 0 / 5

Man siger, at Breakfast of champions er havregrød. Champion på engelsk kan b.la. betyde ridder.

, ,

Baconmarmelade

  • 0 / 5

Oh dear lord! Dette er nok den bedste marmelade ever – til alle mænd –