Dansk madkultur, Hovedretter, Hverdagsmad, Måltider & Madkultur, Svinekød
Stegt flæsk med persillesauce
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne
Faglig læsning og anden madnørderi
Viskositet
I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med
Faglig læsning og anden madnørderi, Molekylær gastronomi
Agar agar
E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende
Dansk madkultur, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Dansk madkultur, Hverdagsmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Svinekød
Frikadeller mit alles!
Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål. Mega danmarksk bliver det sgu ikke! Vi laver den
Faglig læsning, Saucer
Jævning
Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Pebersauce
Det er måske bøffen der her er i fokus, men det er saucen lige under,