Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse
Molekylær gastronomi
I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Hydrokolloider
I denne artikel kan du læse om de forskellige fortykning og geleringsmidler, som vi kan
Molekylær Eton Mess
Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes
Foam Kit Pro
Artiklen er sponseret af Molekymi.dk og indeholder affiliates Arbejder du tit med skum
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om
Det molekylære spejlæg
Opskriften indeholder affiliates Vi er i fuld gang med sfærifikation på valgholdet Molekylær Gastronomi. Her
Chokolade- og jordbærmilkshake
Opskriften indeholder affiliates. Nyt grej fra Spinchy.com! Al min mad bliver i tiden
60 Sekunders Sablé breton med
Opskriften indeholder affiliates Sablé skulle eftersigende betyde “sand” på fransk. Bretonere skulle eftersignede være lokalbefolkningen