Faglig læsning
Store Bededag
Så er det lige om straks St. Bededag. Men hvorfor har vi egentlig fri denne
Brød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Burgerboller
Egentlig har jeg en stor kærlighed til brioche-bollen, men en gang i mellem skal der
Brød, Dansk madkultur, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hveder
Så er det Store Bededags aften. I gamle dage måtte bagerne ikke arbejde fra solnedgang
Brød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Franskbrød
Simpel og undervurderet spise. Det er måske ikke den sundest spise i disse helsedage, hvor
Faglig læsning, Madpakken, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pølsehorn til skolestart
Så nærmer førstearvingen sig skolestart og yngstearvingen skal til at have madpakke med i børnehaven.
Faglig læsning
Meltyper
Siden indeholder affiliates. I starten af 7. klasse dykker vi ned i de forskellige meltyper.
Brød, Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hurtig pizzadej
Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske
Brød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle