Brød, Fermentering og konservering, Opskrifter madkundskab
Surdejsboller
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har
Brød, Faglig læsning
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Faglig læsning og anden madnørderi
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Brød, Faglig læsning og anden madnørderi, Fermentering og konservering, Konservering, Surdej, Undervisningsforløb og anden inspiration
Surdejsforløb
Siden indeholder affiliates. Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i
Faglig læsning, Faglig læsning og anden madnørderi, Konservering, Undervisningsforløb og anden inspiration
Betydningskort
Betydningskort (fil til fri afbenyttelse). Arbejdet med betydningskort kan både være et omfattende eller et hurtigt
Brød, Madpakken, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Bålmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Snobrød
I disse Corona-tider kan og skal der også laves meget mere end bare at sidde