Dansk madkultur, Hovedretter, Hverdagsmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Svinekød
Karbonader med stuvede grønærter
Ingen fancy pancy her! Dette er good old school karbonader. Plain and simple. Ingen dikkedarer…
Grøntsager, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Salater, Tilbehør
Hustruens coleslaw
Coleslaw er bare et nem og billigt tilbehør til mange ting. Vi har altid kål
Hverdagsmad, Kyllingekød, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Fyldt kyllingebryst med bacone
Det bliver jo næsten helt helse-agtigt. Og det med rette. Jeg tilstræber, at eleverne i
Bæredygtighed, Grøntsager, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Supper
Rodfrugtssuppe
Så blev det officelt efterår – selv om det jo teknisk set har været efterår
Hverdagsmad, Kyllingekød, Opskrifter madkundskab
Kyllingefrikadeller & mormorråkost
Nem og hurtig hverdags mad, og så er frikadeller i alskens former og varianter bare
Fermentering og konservering, Opskrifter madkundskab
Fermenterede gulerødder
Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud
Faglig læsning og anden madnørderi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.