En god middag, Fisk, Hovedretter, Opskrifter
Helleflyder & kammusling
“Madklubben” i Aalbæk og Skagen = fisk. Nok er vi ikke stjernekokke, men konkurrencen under
Bæredygtighed, Grøntsager, Tapas, Tilbehør, Vegetar
3 x gulerod
Vi møder ind tidlig morgen, da vi skal have smidt nogle gulerødder i en sous
Brød, Madpakken, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Gulerodsboller
Gulerodsboller er altid et hit på madpakken. Det er også altid et godt emne at
Kage, Opskrifter madkundskab
Gulerodskage
Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej? Det
Forretter, Hovedretter, Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Ris
Risotto
Opskriften indeholde affiliates Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i
Fermentering og konservering, Opskrifter madkundskab
Fermenterede gulerødder
Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud
Faglig læsning og anden madnørderi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Faglig læsning og anden madnørderi
Eventyret om karbonaden, paneringen og
I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.