Brød, Faglig læsning
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Brød, Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Hurtig pizzadej
Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske
Brød, Madpakken, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Brød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle
Brød, Italiensk, Opskrifter madkundskab
Focaccia med rosmarin og oliven
Ummme. Nybagt brød. Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye