Gær

,

Gærprocessen

  • 0 / 5

I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,

, , ,

Pølsehorn

  • 0 / 5

Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der

, , ,

Hurtig pizzadej

  • 0 / 5

Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske

, ,

Nayas – lidt grove –

  • 0 / 5

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle

, ,

Focaccia med rosmarin og oliven

  • 0 / 5

Ummme. Nybagt brød. Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye