Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Fransk løgsuppe
Sad for en rum tid siden og læste bogen Madskulinitet af Jonathan Leer. Som en
Cannelés
Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en
Braiseret svinekæber på rodfrugtsmos
Jeg havde altid haft lyst til at prøve mig af med dette lidt anderledes stykke
Gateau Marcel
Hyggedag med Naya. Far-datter hyggedag = mega meje bagning! Yngstearvingen er helt tosset med bagning. Og
Croque madame
Det er jo bare en tååst… Men det er ca. verdens bedste! Det hedder en
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Tarte fine aux pommes
Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i
Ratatouille
Lortevejr i Danmark… Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det,