Kyllingekød, Madmæssig mangfoldighed
En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
Kyllingekød, Madmæssig mangfoldighed
En klassisk lørdagskylling til blød
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift
Faglig læsning og anden madnørderi, Mad og Sundhed, Madmæssig mangfoldighed, Måltider & Madkultur
Dysfagi
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring
Faglig læsning og anden madnørderi, Mad og Sundhed, Madmæssig mangfoldighed
Fordøjelsen af mad
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser
Faglig læsning og anden madnørderi
Laktoseintolerant
Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi