Nøddecreme
Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.
Chicken Alfredo – one pot
Hustruen bevæger sig ind på mit domæne i køkkenet! Vi er begge glade for at
Carbonara
Så er det for alvor ved at være forår, og ungerne begynder at være meget
Mormorsalat
Supernem og sommeragtig salat. Dette er en nem salat, hvor man med få råvarer får
Jordskokkesuppe med rødbedeknas & persilleolie
Jeg elsker jordskokker! I tiden står den på faguge på Østermarkskolen. I den forbindelse har
Frugtsalat – Bare lidt anderledes
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Fromage
Det er ikke helt billig at lave fromage i disse tider. Flødepriserne stiger og stiger.
Knapost med urter
Ost kommer i alskens former! Oste kan være kompliceret, og osteproduktion kræver utrolig megen hygiejne.
Svigermors roulade
Ej mere Dancake roulade. Rouladerne med så mange tilsætningsstoffer, at de kan holde sig for