Ny nordisk mad
Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender
Oksekød
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med
Lugtesansen
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller
Madbilleder – Guide til at
I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
Dansk madkultur
Har du tænkt over, at Danmark nok er det eneste land i verden, hvor der bogstaveligt talt bor flere svin end mennesker? Oooog