Faglig læsning

Smagssansen

  • 0 / 5

Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1

Ny nordisk mad

  • 0 / 5

Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender

,

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med

Lugtesansen

  • 0 / 5

Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller

Madbilleder – Guide til at

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering

Fedt – Mættet og umættet

  • 0 / 5

En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan

Guleroden

  • 0 / 5

Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kostfibre

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =