Faglig læsning
Ny nordisk mad
Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender
Faglig læsning, Okse- og kalvekød
Oksekød
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med
Faglig læsning og anden madnørderi
Lugtesansen
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller
Faglig læsning og anden madnørderi
Madbilleder – Guide til at
I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering
Faglig læsning og anden madnørderi
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Faglig læsning og anden madnørderi
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
Faglig læsning og anden madnørderi
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Faglig læsning og anden madnørderi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Faglig læsning og anden madnørderi
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =