Xanthan gum
Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan
Game plan madkundskabsafslutning – en
Skoleåret lakker lige så stille mod enden. Et specielt skoleår med mange corona-relateret prøvelser. Og
Sukker Level 2 – Mulighederne
Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Fermentering
Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt
Bindevæv i kød
I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan
Ovnen
Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en
Mikroovnens mangfoldighed
Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk
Videnskaben bag en god pizza
Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til
Varmeoverførelse – madens tilberedning
Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der