Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Viskositet
I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med
Thousand Island dressing
Thousand Island dressingen er nok mest kendt for sin plads på rejecocktailen og på tube
Cæsarsalat
Så kommer man lige hjem til en hustruen, som har lavet friskbagt brød! Så den
Hjemmelavet mayonnaise
Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller
Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Emulsion
https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,