Emulsion

, , ,

Hollandaisesauce

  • 0 / 5

Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

, , ,

Thousand Island dressing

  • 0 / 5

Thousand Island dressingen er nok mest kendt for sin plads på rejecocktailen og på tube

, , , , , , ,

Cæsarsalat

  • 0 / 5

Så kommer man lige hjem til en hustruen, som har lavet friskbagt brød! Så den

, , ,

Hjemmelavet mayonnaise

  • 0 / 5

Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

Artiklen indeholde affiliates.  “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart

Emulsion

  • 0 / 5

https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en

, , , ,

Andebryst sous vide, rød spidskålssalat

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.  Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,