Faglig læsning
Risottokornet
Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær
Bæredygtighed, Forretter, Frokost, Italiensk, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Salater
Cæsarsalat
Så kommer man lige hjem til en hustruen, som har lavet friskbagt brød! Så den
Amerikansk madkultur, BBQ og Grill, Hovedretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Burgers – home made!
Everton FC vs. Hull City på computeren, en god øl og så ellers gang i
Brød, Hovedretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pitabrød
Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et
Brød, Faglig læsning
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Undervisningsforløb og anden inspiration
Sådan bruger du Domestic Science
Der er efterhånden flere og flere brugere, navnligt madkundskabslærere, af Domestic Science. Det er mega
Dansk madkultur, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Bøfsandwich
Der er nogen ting, som man ikke må pille ved i bestemte retter. I bøfsandwichens