Dessert

Creme Brûlée

  • 0 / 5

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691!   Fransk for

, ,

Isvafler

  • 0 / 5

Vi arbejder mere og mere med forskellige istyper i madkundskabsundervisningen. Det skyldes for år tilbage,

, ,

Rabarber trifli

  • 0 / 5

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den

, ,

Chokolademousse – I skjul

  • 0 / 5

Skal du snyde gæsterne? Så må du bare kaste dig ud i denne frækkert! Og

, , , ,

Citrontærte

  • 0 / 5

Uhhh. Den her har jeg egentlig haft lovet lille Emil opskriften på, siden jul 2019…

, , ,

Jordbærtrifli

  • 0 / 5

Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

Chokolade

  • 0 / 5

Det fantastiske nydelsesmiddel, chokolade. Vi er glade for chokolade i Danmark. Meget glade. Nyere statistik

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den