Dessert
Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Dessert, Is, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Pære belle Helene
Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den
Dessert, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Chokolademousse – I skjul
Skal du snyde gæsterne? Så må du bare kaste dig ud i denne frækkert! Og
Dessert, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Citrontærte
Uhhh. Den her har jeg egentlig haft lovet lille Emil opskriften på, siden jul 2019…
Dansk madkultur, Dessert, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Jordbærtrifli
Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her
Dessert, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Faglig læsning og anden madnørderi
Chokolade
Det fantastiske nydelsesmiddel, chokolade. Vi er glade for chokolade i Danmark. Meget glade. Nyere statistik
Dessert, Molekylær gastronomi
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den