Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Tarteletter – høns i asparges
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super
Stegt flæsk med persillesauce
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne
Biks og bearnaise
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den
Det sønderjyske kaffebord – miniforløb
Sønderjysk kaffebord? Og i folkeskolen? Rolig nu… Det kaldes kaffebord, men det handler mest af
Galopkringle
En af de mange kage til det sønderjyske kaffebord – og én af de hurtige.
Kanelkrans
Kanelkrans kunne være én af mange kager på et sønderjysk kaffebord. Meeen det kunne også
Det sønderjyske kaffebord
Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Frikadeller mit alles!
Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål. Mega danmarksk bliver det sgu ikke! Vi laver den