Dansk madkultur

, ,

Dansk madkulturforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –

, , , , ,

Tarteletter – høns i asparges

  • 0 / 5

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

,

Galopkringle

  • 0 / 5

En af de mange kage til det sønderjyske kaffebord – og én af de hurtige.

,

Kanelkrans

  • 0 / 5

Kanelkrans kunne være én af mange kager på et sønderjysk kaffebord. Meeen det kunne også

,

Det sønderjyske kaffebord

  • 0 / 5

Historien bag det Sønderjyske kaffebord Gennem historien har danskerne og specielt sønderjyderne været glade for

, , , ,

Hakkedrenge med bløde løg

  • 0 / 5

Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2

, , , ,

Frikadeller mit alles!

  • 0 / 5

Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål. Mega danmarksk bliver det sgu ikke! Vi laver den