Brød

Videnskaben bag en god pizza

  • 0 / 5

Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til

, , , ,

Pirogger med oksekød & grønt

  • 0 / 5

Brød med lækkert fyld = pirog. Det er nok russerne, som får den største kredit

, , ,

Pitabrød

  • 0 / 5

Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et

,

Gærprocessen

  • 0 / 5

I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,

, , ,

Pølsehorn

  • 0 / 5

Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der

, ,

Nayas – lidt grove –

  • 0 / 5

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle

, ,

Filone – Til bruschetta

  • 0 / 5

Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks

, ,

Fladbrød

  • 0 / 5

Et hurtigt brød til en hver lun ret. Denne her opskrift bruger vi tit, som

, ,

Focaccia med rosmarin og oliven

  • 0 / 5

Ummme. Nybagt brød. Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye