Videnskaben bag en god pizza
Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til
Pirogger med oksekød & grønt
Brød med lækkert fyld = pirog. Det er nok russerne, som får den største kredit
Pitabrød
Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle
Filone – Til bruschetta
Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks
Fladbrød
Et hurtigt brød til en hver lun ret. Denne her opskrift bruger vi tit, som
Focaccia med rosmarin og oliven
Ummme. Nybagt brød. Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye