Bæredygtighed, Mad og Sundhed, Madlavning, Undervisningsforløb og anden inspiration, Vegetar
Vegetar-forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Grøntsager, Hovedretter, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Chili sin carne
Ej, det er en god chili con carne, mor og far! Du holder din mund,
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Mad og Sundhed, Madlavning, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Vegetarburger
Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,
Bæredygtighed, Grøntsager, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Salater, Tilbehør, Vegetar
Bønnesalat
Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi
Faglig læsning, Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter
Bøfeksperimentet
Den her er nok ikke beregnet til skolebrug, da overdrevne madnørderi kan forekomme. Slagter Kasper
Grøntsager, Italiensk, Opskrifter, Vegetar
Hvidløgsbønner
Kender du det, hvor du er på restaurant og får noget lækkert at spise, men