Fransk madkultur og Bistro, Madmæssig mangfoldighed, Opskrifter, Simremad
Coq au Vin til madkundskab
Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,
Dessert
Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Fransk madkultur og Bistro, Hverdagsmad
Fransk løgsuppe
Sad for en rum tid siden og læste bogen Madskulinitet af Jonathan Leer. Som en
Bæredygtighed, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Financiers
Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i
Fransk madkultur og Bistro, Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Simremad
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en
Forretter, Hovedretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Simremad
Braiseret svinekæber på rodfrugtsmos
Jeg havde altid haft lyst til at prøve mig af med dette lidt anderledes stykke
Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tærter
Tarte fine aux pommes
Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i