Bistro

, , ,

Coq au Vin til madkundskab

  • 0 / 5

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,

Creme Brûlée

  • 0 / 5

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691!   Fransk for

,

Fransk løgsuppe

  • 0 / 5

Sad for en rum tid siden og læste bogen Madskulinitet af Jonathan Leer. Som en

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i

, , , ,

Boeuf Bourguignon

  • 0 / 5

Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en

, , , ,

Braiseret svinekæber på rodfrugtsmos

  • 0 / 5

Jeg havde altid haft lyst til at prøve mig af med dette lidt anderledes stykke

, , , ,

Tarte fine aux pommes

  • 0 / 5

Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i