Fransk madkultur og Bistro, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Molekylær gastronomi, Opskrifter madkundskab, Saucer, Sous Vide, Tilbehør
Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Hovedretter, Hverdagsmad, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Sous Vide, Tilbehør
Bøf, nemme grøntsager, sous vide
Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb
Faglig læsning og anden madnørderi
Emulsion
https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en
Faglig læsning, Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter
Bøfeksperimentet
Den her er nok ikke beregnet til skolebrug, da overdrevne madnørderi kan forekomme. Slagter Kasper
Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Bøf med franske ærter &
Så hopper vi sgu lige over i bistrogenren. Min undervisningsplans overordnede formål er, at eleverne